Retourneren

We hopen natuurlijk dat je blij ben met je aankoop. Maar een mens kan zich vergissen. Dus als een aankoop niet bevalt mag je deze terug sturen. Hieraan hebben we wel een aantal (wettelijke) termijnen verbonden.

Je mag een aankoop tot 14 dagen na ontvangst annuleren. Dat kan via een email naar [email protected] of per telefoon op 0629041822. Je hoeft hiervoor geen reden op te geven maar we vinden het wel prettig als je ons een reden zou willen geven, daar leren we alleen maar van. 

Na de annulering heb je 14 dagen de tijd om je aankoop te retourneren. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag, inclusief verzendkosten van ons terug. Maar let op, de kosten voor het terugsturen van jouw huis naar onze winkel zijn wél voor jouw rekening. 
 
Hierbij hanteren wij de stelregel dat zoals de aankopen bij je zijn aangekomen, ze ook weer bij ons moeten worden terug bezorgd. Dus aankopen die zijn geleverd me GLS, mogen ook retour gestuurd met GLS. Aankopen verstuurd via de 'gewone' Post, mogen ook weer retour via de Post. Na aanbieding van het pakket bij GLS of Post ontvangen we wel graag zo snel mogelijk  het track& trace nummer van de verzending. 

Aankopen die zijn afgehaald in de winkel moeten ook weer afgeleverd worden in de winkel.  Maar maak wel even van te voren een afspraak, zodat je niet voor een dichte deur komt te staan. Zou zonde van je tijd zijn. 

Aankopen die zijn bezorgd, worden door ons ook weer opgehaald. De bezorgkosten die jij hebt betaald voor de bezorging zijn gelijk aan de kosten voor het ophalen. Wil je je aankoop weer laten ophalen, neem dan ook   contact op met ons, voor het maken van een afspraak. 

In ieder geval geldt dat de aankopen goed verpakt, onbeschadigd en helemaal compleet, dus met  alle toebehoren, schroefjes, moertjes en palletjes geretourneerd moeten worden. Na ontvangst van de aankoop controleren wij dit eerst en grondig. Is alles in orde, dan ontvang je  daarvan van ons bericht en zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 14 dagen, je geld terug. 

Copyright 2024 Hart & Anders - Powered by Lightspeed
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »