Retourneren

We hopen natuurlijk dat je blij ben met je aankoop. Maar een mens kan zich vergissen. Dus als een aankoop niet bevalt mag je deze terug sturen. Hieraan hebben we wel een termijn van 14 (kalender) dagen verbonden. Dus bevalt een aankoop niet, zorg dat we die binnen 14 dagen terug hebben. 

Wil je een aankoop terug sturen vragen wij je of je ons dat van te voren wilt laten weten. Dat kan via een email naar [email protected] of per telefoon op 0629041822. 

De kosten voor het terug sturen zijn voor jouw rekening. 
 
Hierbij hanteren wij de stelregel dat zoals de aankopen bij je zijn aangekomen, ze ook weer bij ons moeten worden terug bezorgd. Dus aankopen die zijn geleverd me GLS, mogen ook retour gestuurd met GLS. Na aanbieding van het pakket bij GLS ontvangen we wel graag zo snel mogelijk  het track& trace nummer van de verzending. 

Aankopen die zijn afgehaald in de winkel moeten ook weer afgeleverd worden in de winkel.  Maar maak wel even van te voren een afspraak, zodat je niet voor een dichte deur komt te staan. Zou zonde van je tijd zijn. 

Aankopen die zijn bezorgd, worden door ons ook weer opgehaald. Neem daarvoor contact op met ons. 

In ieder geval geldt dat de aankopen goed verpakt, onbeschadigd en helemaal compleet, dus met  alle toebehoren, schroefjes, moertjes en palletjes geretourneerd moeten worden. Na ontvangst van de aankoop controleren wij dit eerst en grondig. Is alles in orde, dan ontvang je  daarvan van ons bericht en zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 14 dagen, je geld terug.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Copyright 2020 Hart & Anders - Powered by Lightspeed
Bank transfer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »