Kabouter uit zijn element

  • Geplaatst op
  • Door Natasja
  • 0
Kabouter uit zijn element

Een verhuizing van het platteland van Duitsland naar Den Haag blijkt een beetje veel voor deze kabouter

"Asjemenou, als je denkt dat ik verbaasd uit mijn ogen kijk, zo deze maandag. Ja, dat klopt. Verbaasd is niet eens het goede woord. 
 
Ik.Ben.Stupefait!! Totaal van mijn a propos. Echt helemaal van mijn padje 
 
Gisteren lag ik nog lekker te chillen in mijn tuintje. Lekker op mijn rug, zachtjes toegedekt met bramen struiken en klimop stengels. Het zonnetje scheen, de vogeltjes floten. Helemaal prima.
 
 
Komt er zo’n kakmadam, zo eentje die denkt dat ze alles kan maken, zo eentje, je kent ze wel. Nou, die deed wel alsof ze reuze handig was in die tuin maar ik zag gelijk: die doet maar wat. Die heeft er geen bal verstand van.
En toch proberen hè , eigenwijs mens.
 
Dus met een snoeischaar heeft ze eerst mijn lakens zomaar van me afgeknipt, ok, het waren maar bramentakken  en klimopstengels , maar ik was er erg aan gehecht.
 
En toen, en nu komt het, ging ze met een schop mijn hele bed overhoop halen . Mijn bed!!!! Lekker zachte aarde en bladeren, de afgelopen 20 jaar of zo rustigjes aan verzameld, mijn hele matras. Compleet aan gort. Door dat mens.
 
En ik probeerde me nog te verzetten maar ze tilde me gewoon op. Geen enkel respect voor oude mannetjes kabouters. Geen enkel respect .
 
 
En weet je wat ze zei??? Ze zei:” zooooo, die is gaaf, die gaat mee”.
 
 
Nou ja, en nu sta ik dus hier . In Den Haag. Zonder matrasje , zonder lakentjes. Gewoon open en bloot.
 
Ik vind hier wel wat van, deze hele gang van zaken. Ik kan dit eigenlijk allemaal niet aan. Het is teveel, deze overgang . Zou ik ergens een klacht in kunnen dienen.
Dit kan toch niet, zo ga je toch niet met kabouters om???
——————————————
handgemaakte kabouter , 80 cm hoog ongeveer, oud en respectabel. 215,-

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Copyright 2024 Hart & Anders Powered by Lightspeed
Bank transfer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »